Over The Body Company in Bunschoten-Spakenburg

The Body Company helpt leden sinds 2016 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proeftraining. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. The Body Company in Bunschoten-Spakenburg is jouw persoonlijke coach.

 

Waarom The Body Company

Persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij The Body Company altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Lifestyle

Heb je last van vermoeidheid, overgewicht of andere lichamelijke klachten? Ons team van professionals is vastberaden om jouw lifestyle te upgraden. Let’s do it! Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe veel kilo’s er op de weegschaal staan Je voelt je na elke training fitter en gelukkiger.

Motiverende community

Onze community is fris, ondersteunend en inclusief! Bij The Body Company hoor je er al snel bij. Onze coaches en leden zorgen dat jij je snel thuis voelt zodat jij op je gemak kan werken aan je doelen en je omringt met mensen die op dezelfde missie zijn als jou!

Persoonlijke Programma’s & Studio Classes

Na een uitgebreide intake en behoeftebepaling krijg je advies over hoe wij jouw zo duurzaam mogelijk fit en gezond gaan maken. We zorgen dat je op een passend niveau kan starten met sporten en zorgen door regelmatig met je af te spreken voor motivatie en een stok achter de deur.

Het The Body Company Team

Jeroen

Founder

Jimmy

General Manager

Michel

operational manager & Personal Trainer

Hannah

Personal trainer, Nutrition Coach & Studio class instructor

Marjon

Studio class instructor

Maikel

Fitness & boxing coach

Julia

Host

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

‘’Met mijn vaste rondje op de kracht en cardio apparaten zorg ik dat ik zo fit en gezond oud
wordt’

-Teuny 70 jaar

“Door de service, gastvrijheid en mooie apparatuur komen we hier met een fijn gevoel heen’’

-Merel (links) 26, Sanne (rechts) 22

‘’ Door het vriendelijke team blijf ik altijd gemotiveerd om te komen’’

-Wouter 42 jaar

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

The Body Company in Bunschoten-Spakenburg: Jouw partner voor Fitness, Groepslessen en Voedingsbegeleiding

 

Het is al meer dan 7 jaar bekend dat The Body Company mensen uit Bunschoten-Spakenburg helpt op het gebied van Fitness, Gezondheid en leefstijl. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis proefweek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!