12 Weken Back In Shape Challenge

✅ Fitter en slanker door het leven
✅ Programma op maat en professionele begeleiding
✅ Focus op echte resultaten

Alle (start)informatie: 12 Weken Back In Shape Challenge

De makkelijkste manier om te starten met fitness bij The Body Company in Bunschoten-Spakenburg. Vul nu je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Ik ben blij als ik iets niet weet dat ik altijd bij de trainers terecht kan voor vragen’’

-Demi 17 jaar

‘’Door het vriendelijke team blijf ik altijd gemotiveerd om te komen’’

-Wouter 42 jaar

Door de service, gastvrijheid en mooie apparatuur komen we hier met een fijn gevoel heen’’

– Merel (links) 26, Sanne (rechts) 22

Waarom The Body Company?

100% Persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij The Body Company altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Motiverende community

Onze community is fris, ondersteunend en inclusief! Bij The Body Company hoor je er al snel bij. Onze coaches en leden zorgen dat jij je snel thuis voelt zodat jij op je gemak kan werken aan je doelen en je omringt met mensen die op dezelfde missie zijn als jou!

Lifestyle

Heb je last van vermoeidheid, overgewicht of andere lichamelijke klachten? Ons team van professionals is vastberaden om jouw lifestyle te upgraden. Let’s do it! Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe veel kilo’s er op de weegschaal staan Je voelt je na elke training fitter en gelukkiger.

Persoonlijke Programma’s & Studio Classes

Na een uitgebreide intake en behoeftebepaling krijg je advies over hoe wij jouw zo duurzaam mogelijk fit en gezond gaan maken. We zorgen dat je op een passend niveau kan starten met sporten en zorgen door regelmatig met je af te spreken voor motivatie en een stok achter de deur.

Tijd voor een gezondere leefstijl?